Welk lokaal goed doel verdient volgens jou een extraatje van 1.000 euro?

Nieuws
Welk lokaal goed doel verdient een extraatje?
Welk lokaal goed doel verdient een extraatje? (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Univé Heerhugowaard mag namens het Univé Ledenfonds een waardecheque ter waarde van 1.000 euro uitreiken aan twee lokale goede doelen. Als onderdeel van de actie kunnen inwoners van de regio Dijk en Waard tot 1 mei hun stem uitbrengen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie naar keuze.

De goededoelenactie sluit naadloos aan op de waarden van de organisatie. “Als coöperatie doen we graag op allerlei manieren iets terug voor onze leden en de maatschappij. Positief bijdragen is belangrijk voor ons. Zo worden er vanuit het Univé Ledenfonds diverse lokale initiatieven financieel ondersteund, worden er lokale sportevenementen gesponsord zoals Tour de Waard en wordt er geïnvesteerd in relevante thema’s zoals het gratis beschikbaar stellen van zonnebrandcrème. Met de goededoelenactie maken we het nog concreter door lokale, maatschappelijke clubs en verenigingen te ondersteunen met een financiële donatie”, vertelt Annelies Goos, Raad van Bestuur van Univé Noord-Holland. 

Stemmen tot 1 mei 

Stemmen op een lokale club, (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie, kan via www.unive-goeddoel.nl of via de stemflyer in de Univé-winkel in Heerhugowaard aan de M. de Klerkweg 1.