Supermarktmanager Danny van der West: “Albert Heijn Schipholweg opent op dinsdag 8 februari.” Foto - Albert Heijn, Foto – eigen foto Albert Heijn Vos Schipholweg.
Supermarktmanager Danny van der West: “Albert Heijn Schipholweg opent op dinsdag 8 februari.” Foto - Albert Heijn, Foto – eigen foto Albert Heijn Vos Schipholweg. (Foto: Albert Heijn Vos)

Gloednieuwe Albert Heijn in Haarlem

25 jan, 12:18 Bedrijf in Beeld

HAARLEM - De nieuwe Albert Heijn Schipholweg vestigt zich aan de Clothildestraat 551 in Haarlem. Het is de vierde Albert Heijn-winkel van de ondernemersfamilie Vos in de stad. De supermarkt wordt maar liefst 2.100 vierkante meters groot. Klanten hebben er keuze uit meer dan 17.000 producten waaronder heel veel vers. Burgemeester Jos Wienen opent de gloednieuwe winkel op dinsdag 8 februari om 9.15 uur.

Door de ligging direct aan de Schipholweg en de ruime parkeergelegenheid op het dak, kun je als klant makkelijk de supermarkt in en uit voor je boodschappen. Albert Heijn Schipholweg biedt werkgelegenheid aan zo’n 120 medewerkers, van wie er veel nieuw zijn aangenomen. Ook is een deel afkomstig is uit andere Albert Heijn Vos-winkels. “Iedereen kijkt uit naar de opening. We zijn heel benieuwd naar alle reacties,” zegt Masha Vos. 

Heel veel vers

Klanten hebben straks keuze uit een groot en gevarieerd aanbod groente en fruit. Ook zijn er diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Bij de bakkerij komt vanaf ’s ochtends 7 uur geurend vers brood uit de oven en je vindt er heerlijk gebak en chocolade. De markthal biedt een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. Dagelijks wordt er verse sushi aangeleverd en er zijn vers gegrilde lekkernijen zoals de huisgemaakte Vos grillworst, kippenvleugels en gehaktballetjes. Supermarktmanager Danny van der West: “Naast de Vos grillworst kun je bij ons ook terecht voor andere Haarlemse pareltjes, zoals Jopen bier, Marcel’s Greensoap en Daamen noten, maar ook voor Nespresso composteerbare BACCIA coffeecups en Happy Sweets. Als je het bij ons niet vindt, waar dan wel?” 

Gemak

De nieuwe supermarkt heeft brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn 12 zelfscankassa’s, waardoor afrekenen nog sneller gaat. Danny van der West: “Voor mensen die niet bekend zijn met zelfscan staat ons team natuurlijk klaar om te helpen.” In de hal van de supermarkt zit de Gall & Gall gemak en de eigen bloemen- en plantenafdeling. Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com en een oplaadautomaat voor de OV-chipkaart.

Keuze in prijs

Albert Heijn Schipholweg biedt keuze in prijs. De bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er, alsmede Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. “Ook hebben we elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen”, aldus de supermarktmanager.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Haarlem

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Haarlems TripleThreaT wint Grote Appeltje van Oranje 2022 Algemeen 13 mei, 14:21
Afbeelding
Griepprik voor 1200 Haarlemse iepen Algemeen 13 mei, 09:11
Afbeelding
Kind gewond bij ongeluk Europaweg 112-nieuws 13 mei, 09:02
Afbeelding
Slaapkamergeluk in de 46ste Haarlemse Hofjeskrant Algemeen 12 mei, 09:51
Afbeelding
Voetganger aangereden door bus op Kinderhuisvest 112-nieuws 10 mei, 13:29
Afbeelding
‘Alles bij de Buurderij heeft een verhaal’ Algemeen 10 mei, 11:52
Afbeelding
Vluchtelingen opvangboot terug in Haarlem na uitbraak buiktyfus Algemeen 10 mei, 10:37
Afbeelding
Fietser gewond bij aanrijding op Churchilllaan 112-nieuws 9 mei, 17:56
Afbeelding
Participatieprijs: stem nu op het beste initiatief van Haarlem Algemeen 9 mei, 13:53
Afbeelding
‘Museum of the Year Award’ voor Haarlems Museum van de Geest Cultuur 9 mei, 13:29
Afbeelding
3000 Oekraïense vluchtelingen in veiligheidsregio Kennemerland Algemeen 9 mei, 13:16
Afbeelding
Coalitieakkoord Haarlem in grote lijnen vormgegeven Politiek 9 mei, 10:32
Afbeelding
Corona Gezondheidsmonitor onderzoekt impact corona op jongvolwassenen Algemeen 8 mei, 15:48
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Haarlem

Op Rodi Haarlem volg je het laatste nieuws uit Haarlem. Rodi Haarlem informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Haarlem

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Haarlem in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief