Vervelen deze zomer? Echt niet!

Sport
Unieke ervaring en prima aanvulling op cv.
Unieke ervaring en prima aanvulling op cv. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Wie komende zomervakantie iets leuks, sociaals en nuttigs wil doen, kan aan de slag als leiding van Zomerkamp Heiloo. Ben je tussen de 16 en 30 jaar, vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen en ga je een uitdaging graag aan? Dan ben jij de perfecte kampleiding.

Samen met je team zorg je ervoor dat in totaal 100 kinderen uit Heiloo een supertoffe week hebben, maar jij zelf natuurlijk ook. In de voorbereiding werk je samen met je leidingteam een programma uit met verschillende activiteiten, die jullie zelf bedenken en uitvoeren. Knutselen op het grasveld, ijsje eten in het dorp, spelletjes in het bos of kanoën bij het Maalwater; er is van alles mogelijk. Je maakt vrienden voor het leven en kunt echt iets betekenen voor kinderen die anders een veel saaiere vakantie hebben.

Hoe de week er precies uit gaat zien, heb je dus grotendeels zelf in de hand. Maar één ding is zeker: het wordt een unieke ervaring die óók nog eens leuk op je cv staat. Het zomerkamp vindt plaats van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 juli. De deelnemers worden verdeeld in drie groepen: groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. Voor lunch en drinken wordt de hele week gezorgd en ’s avonds is er de mogelijkheid om met zijn allen te eten en een gezellige avond met de leiding te hebben. Iedereen slaapt thuis.

Meer weten? Neem dan contact op met Ester Schotten via Ester@jongerenwerkheiloo.nl of 06-15584069. Zomerkamp Heiloo is een samenwerking tussen de Buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo, mede mogelijk gemaakt door Rotary Club Heiloo.