Jeugdtheater in meivakantie bij Bibliotheek Heiloo

Uitgaan
De hoofdrol is weggelegd voor kleine geit.
De hoofdrol is weggelegd voor kleine geit. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Theatermakers van Potitco verzorgen woensdag 1 mei een heerlijke lentevoorstelling voor kinderen van twee tot en met acht jaar. Die ochtend kunnen de peuters en kleuters genieten van ‘Vooruit met de geit’, dat losjes is gebaseerd op het prentenboek ‘We hebben er een geitje bij’.

Kinderboerderij ‘De Geitenbreiers’ is in blijde verwachting. Binnenkort wordt een nieuw geitje geboren en daarom zijn de Geitenbreiers Meneer Wiem en Marieloes in rep en roer. Alles moet in orde zijn voor de komst van de kleine geit. Zelfs buurvrouw (de vrouw van buurman Boer Boris) maakt zich zorgen, want hebben de Geitenbreiers wel genoeg stro en is de stal al geveegd en hoe is het met de hoogzwangere moeder geit, maakt die het wel goed?

Op kinderboerderij ‘De Geitenbreiers’ wordt er samen met het publiek op vrolijke manier voor gezorgd dat het kleine geitje een warm en liefdevol plekje krijgt.

Opstaptheater

Een vrolijke voorstelling met poppenspel, livemuziek, een vleugje clownerie, dans en interactie met het publiek, zoals de al ervaren toeschouwers dat van Potitco gewend zijn. De bibliotheek wordt die ochtend omgetoverd tot een intieme theatrale omgeving, waardoor de opstap voor jonge kinderen naar theater zeer veilig aanvoelt.

Bij te wonen woensdag 1 mei van 10.30 tot 11.15 uur in Bibliotheek Heiloo. Kaarten voor zowel kinderen als volwassenen zijn verkrijgbaar via de website: www.bibliotheekheiloo.nl. Zie ook www.potitco.nl.