Zonnebloemloten verkoop voor mooie momenten dichtbij

Nieuws
Cees Schalkoort kocht het eerst lot van de Zonnebloemloterij van Jacqueline Foto TvO
Cees Schalkoort kocht het eerst lot van de Zonnebloemloterij van Jacqueline Foto TvO (Foto: Tom van Ooijen)

Afgelopen week heeft Jacqueline Steenbergen, bestuurslid bezoekwerk, samen met Cees Schalkoort, voorzitter van de Ondernemersvereniging Hoek van Holland het startschot gegeven van de jaarlijkse Zonnebloemloterij in Hoek van Holland.

Met de opbrengst bekostigt onze afdeling haar uitstapjes en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Vanaf 16 april kunt u het Zonnebloemwerk in Hoek van Holland steunen door het kopen van één of meerdere loten. Voor € 3,- koopt u een lot en maakt u activiteiten in Hoek van Holland mede mogelijk.

Als u de Zonnebloem graag wilt steunen, maar de vrijwilligers met hun loten aan de deur heeft gemist, kunt u ook online loten aanschaffen via onze website: https://www.zonnebloem.nl/hoek-van-holland U maakt bovendien kans op één van de vele prijzen. De trekking is op 7 oktober. 

Maar wie wint de hoofdprijs? Eigenlijk ontvangt iedereen die een lot koopt de hoofdprijs. Want wat is er nu mooier dan een grote glimlach op het gezicht van een deelnemer die mee kan doen met een rondvaart door het Westland of een gezellige middag heeft in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’. Deze hoofdprijs wil toch iedereen wel!