Gezinnen besparen energie én geld met Junior Energiecoach

Algemeen
Junior Energie Coach
Junior Energie Coach (Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in huis? Doe met je gezin of klas mee aan Junior Energiecoach: een spel met leerzame uitdagingen, puzzels, experimenten en winacties. Zo ontdek je waar je energie kunt besparen.  

Met een tv-held op lampenjacht en stekkerexpeditie

Vijf weken lang, 15-30 minuten per week, gaat tv-held Varkentje Rund in de rol van Junior Energiecoach met je gezin of klas op ontdekkingsreis. Elke week een nieuw filmpje, met een nieuwe challenge. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie? 

Junior Energiecoach daagt je uit met allerlei challenges en winacties. Daarnaast mag je lekker aan de slag met heel veel spelletjes, puzzels, breinbrekers en kleurplaten. Kinderen worden zo echte Junior Energiecoaches. Net als Varkentje Rund.

Gratis meedoen

Junior Energiecoach is voor gezinnen met kinderen van ongeveer zeven tot twaalf jaar en deelname is gratis. In Hollands Kroon kunnen vijftig gezinnen meedoen. Het spel start op 7 oktober. Ook is het mogelijk om met je klas op school mee te doen aan dit spel, hiervoor kun je contact opnemen met de organisatie. In steeds meer gemeenten kun je gratis meedoen.

Meer informatie is te vinden op www.juniorenergiecoach.nl, inschrijven kan t/m 2 oktober.