Inspirerende voorjaarsmarkt Lelypark Wieringerwerf

Uitgaan
De bewoners zijn al volop bezig met de voorbereidingen.
De bewoners zijn al volop bezig met de voorbereidingen. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF -  Toe aan wat voorjaarsinspiratie? Op donderdag 11 april tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen welkom op de voorjaarsmarkt bij woonzorglocatie Lelypark in Wieringerwerf.

De bewoners zijn samen met medewerkers en vrijwilligers al volop bezig met de voorbereidingen van deze markt. Er zal een divers creatief aanbod van de bewoners te koop zijn, maar je bent ook van harte welkom om de heerlijke zelfgemaakte appelmandarijnenjam te komen proeven. De markt wordt aangevuld met lokaal aanbod uit de Wieringermeer. Onder andere woon/zorginstelling de Parelhoenderhoeve en woon/zorgboerderij Groethaven zullen aanwezig zijn. Voor droogbloemen, verse bloemen, kaas, delicatessen, wol en viltproducten of een lekker ijsje kun je op de markt terecht. Daarnaast zal er op de markt het ambacht mandenvlechten met wilgentenen worden gedemonstreerd.

Tijdens het struinen langs de verschillende kraampjes, is er gelegenheid om even lekker te zitten. Een kopje koffie of thee met zelfgemaakt lekkers is te verkrijgen. Zo is er voor ieder wat wils te koop, te proeven en te zien. Een markt voor en door bewoners van Lelypark, maar publiek van buiten Lelypark is meer dan welkom. Locatie: Lelypark 1 in Wieringerwerf.