Gezocht: gastheren en gastvrouwen in Hoorn voor Eet & Ontmoet

Algemeen
Samen eten en nieuwe mensen leren kennen, dat is het doel van Eet & Ontmoet.
Samen eten en nieuwe mensen leren kennen, dat is het doel van Eet & Ontmoet. Foto: Pixabay

HOORN - Mee & de Wering is op zoek naar mensen die een passie voor koken hebben en in Zwaag, de Kersenboogerd, Grote Waal of binnenstad wonen. Wegens groot succes van Eet & Ontmoet, zoekt Mee & de Wering nieuwe eettafeladressen in Hoorn.

Eet & Ontmoet is niet alleen een recept voor gezond eten, maar ook een goede manier om gezellig samenzijn en nieuwe mensen leren kennen. Eet & Ontmoet is er voor 55-plussers die zich regelmatig alleen voelen en vaak alleen eten, voor wie het een drempel is om ergens alleen op af te stappen. Gasten ontmoeten weer nieuwe mensen en het gebeurt dan ook regelmatig dat hieruit nieuwe vriendschappen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan samen fietsen, een kopje koffie drinken of samen naar een tuincentrum gaan.

Een of twee keer per maand ontvangt een gastheer/-vrouw vier tot zes gasten die rond 17.30 uur komen eten. Onder het genot van een drankje en een babbeltje zitten de gastheer/-vrouw en de gasten samen aan tafel. De gastheer/-vrouw serveert een verse en gezonde driegangenmaaltijd. Rond de klok van 19.30 uur gaan de gasten dan tevreden naar huis.

Goed om te weten: gastheren/-vrouwen kunnen zelf aangeven welke dinsdagen of woensdagen zij beschikbaar zijn. Dit is de eerste, tweede, derde of vierde avond van de maand, in overleg. Gasten betalen 7,50 per keer aan de gastheer/-vrouw om mee te kunnen eten.

Interesse? Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Mee & de Wering of bel/mail met Marina Huijsen, 088-0075140 of m.huijsen@meewering.nl (WonenPlus).