Expositie in Oosterkerk

Algemeen
Mooi kleurenpalet .
Mooi kleurenpalet . (Foto: aangeleverd)

HOORN - Fotokunstenaar Mario Letschert ontdekte zijn passie voor fotografie in de jaren 80. In het begin fotografeerde hij de standaard foto’s, echter toen hij zijn eerste spiegelreflex camera kocht, werd de passie groter en richtte hij zich op natuur- en bandfotografie. Tijdens zijn opleiding als fotograaf, ontdekte hij meer mogelijkheden en kwam deze foto kunstenaar erachter dat het onvoorspelbare een grote indruk op hem maakte. 

Voor de lens een druppel fotograferen die niet van te voren aangeeft hoe het zich gaat vormen, is fascinerend. De magie van het onvoorspelbare is de reden voor verdieping in deze materie. Door het gebruik van meerdere vloeistoffen en materialen, kwamen de druppels tot leven in een fascinerend kleurenspel en hun prachtige onvoorspelbaarheid. Geduld is een schone zaak, want slechts enkele foto’s van de duizenden zijn het echt waard om op de wand tentoongesteld te worden.

Deze kunst in de breedste vorm is op de expositie ‘De magie van het onvoorspelbare’ van 10 augustus tot en met 4 oktober te bezichtigen na een dienst of voorstelling in de Oosterkerk, Grote oost in Hoorn.

Meer informatie is te vinden op www.fotokunstenaarletschert.nl