DSV Dance Impression uit Hoorn verrast met 5000 euro

Algemeen
Afbeelding
Foto: bmfotografie.nl

HOORN - Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor danssportvereniging Dance Impression uit Hoorn. De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij. De vereniging gaat het geld gebruiken om hun team uit te breiden zodat zij met een nóg sterker team naar het wereldkampioenschap in Hong Kong kunnen.

Tess Heijs, sponsorcoördinator en danser: “Na het Nederlands Kampioenschap formatiedansen in Dalfsen dit weekend willen we ons team uitbreiden. Dit om met één of misschien wel twee sterke teams naar het wereldkampioenschap in Hong Kong te gaan in oktober 2023. Een reis naar Hong Kong is onwijs duur: vliegtickets, entree, verblijf. Dit bedrag helpt het bedrag per persoon naar beneden te brengen waardoor iedereen mee kan!”

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl .