Jubileumconcert Voci d’Angeli in hervormde kerk Blokker

Algemeen
Koor in kerk Westerblokker.
Koor in kerk Westerblokker. Foto: Marcel Rob

BLOKKER - Kamerkoor Voci d’Angeli geeft zondag 16 april in de hervormde kerk in Blokker een feestelijk concert dat in het teken staat van het 25-jarig bestaan. Het jubileumconcert wordt luister bijgezet door Soethout, een vermaard blokfluitkwintet uit de regio.

Het kamerkoor zingt a capella-liederen uit de tijd van de renaissance en de barok. Onder leiding van de jonge en enthousiaste dirigent Patricio Amezcua Zilli is Voci gegroeid in kracht en klankkleur en verwacht het een mooie jubileumuitvoering te kunnen bieden.

Het blokfluitkwintet Soethout versterkt het geheel met vijfstemmige instrumentale muziek en begeleidt ook enkele liederen van Voci. Naast luisteren is er ook heel wat te zien, want Soethout bespeelt diverse instrumenten, waaronder de twee meter lange contrabasblokfluit en de alt-, tenor-, bas- en grootbasblokfluit.

Aanvang 14.30 uur. Adres: hoek Kolenbergstraat / Westerblokker in Blokker. Kaarten zijn tien euro. Reserveren: jubileum@vocidangeli.nl . Kijk voor meer informatie op www.vocidangeli.nl .