Theaterkerk Wadway presenteert programma

Cultuur
Veel muziek in waar mensen van kunnen genieten.
Veel muziek in waar mensen van kunnen genieten. (Foto: aangeleverd)

Ondanks alle corona onzekerheden presenteert Theaterkerk Wadway haar nieuwe theaterbrochure 2021/2022. Opnieuw een breed palet aan spraakmakende producties van jonge en de meer bekende theatermakers.

Zo is er toneel met de nieuwe voorstellingen Het Volk, George en Eran, Helmert Woudenberg en Diederik van Vleuten. Muziektheater en theaterconcerten worden steeds populairder in Wadway. Om die reden wordt groots uitgepakt met o.a. Boris van der Ham, Theo Nijland, Alex Roeka, Fado Mundo en VanWyck. Bijzonder is de muziekavond met Ernst Jansz in concert en met trompettist Eric Vloeimans en Will Holshouser.

Uiteraard in Wadway weer veel aandacht voor cabaret en kleinkunst. Het publiek maakt kennis met alle nieuwe talenten van grote festivals als Camaretten en het Amsterdams Kleinkunst festival, maar ook van nieuwe voorstellingen van onder meer Glodi Lunungu, Rosa da Silva en Daphne Gakes. Cabaretier Sjaak Bral zwaait 2021 uit met zijn oudejaarsconference zo ook Vincent Bijlo. En ook Youp van ’t Hek komt langs, maar of hiervoor nog kaarten zijn, is op de website te vinden.

Natuurlijk vergeet de theaterkerk de kleinsten niet. Voor hen en de hele familie zijn er heerlijke voorstellingen met onder andere Annabel Snottebel en Goochelaar Jan.

Aarzel niet het hele programma door te lopen op de site. Alvast een paar bijzondere voorstellingen boeken? Het kan op www.theaterkerkwadway.nl .

Cabaret in theaterkerk Wadway.
Boek alvast een gezellig avondje uit bij Theaterkerk Wadway.