Fietsfotowedstrijd ‘Mijn mooiste plekkie in omgeving Landsmeer’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - De gemeente Landsmeer kent prachtige plekken. De combinatie van het prachtige landelijke en waterrijke gebied zorgt voor de perfecte plaatjes. Gemeente Landsmeer, SamenMeer en Doortrappen organiseren voor deelnemers de fietsfotowedstrijd om deze mooie plekken samen te delen.

Doe mee met de fietsfotowedstrijd ‘Mijn mooiste plekkie in Landsmeer’. Maak een foto van jouw ‘plekkie’ in de omgeving van Landsmeer. Laat de op foto zien dat je er met de fiets bent geweest door een deel van de fiets mee te fotograferen. Van alle inzendingen worden tien foto’s genomineerd en hieruit wordt op 1 juni door de burgemeester, Wethouder Mandy Elfferich en bekende fotograaf Marcel Molle een winnaar gekozen. 

Stuur voor 11 mei jouw inzending naar SamenMeer via info@samenmeerlandsmeer.nl. Let op dat de foto van goede kwaliteit is. De genomineerde foto’s hangen bij SamenMeer vanaf 22 mei.

Lentefietstocht Landsmeer

Ben jij een fietsliefhebber? Geef je dan op voor een fietstocht langs de prachtige punten in Landsmeer op 1 juni vanaf 13.00 uur. Na afloop (16.00 uur) wordt ook de winnaar van de fietsfotowedstrijd bekend gemaakt! Meer weten of aanmelden? Ga naar www.doortrappen.nl/landsmeer.

Doortrappen tot je 100ste

Doortrappen is landelijk programma om 65+’ers langer, veiliger en met plezier te laten fietsen. Acht gemeentes in Vervoerregio Amsterdam zijn onderdeel van dit programma, waaronder gemeente Landsmeer. Doortrappen motiveert ouderen om zelf maatregelen te nemen om veilig te blijven fietsen. Dit doen zij met behulp van praktische fietstips, handige oefeningen om soepel te blijven en leuke activiteiten in en rondom Landsmeer. Kijk voor meer informatie op doortrappen.nl