Aan de slag met tuinteam WelzijnWonenPlus

Algemeen
Samen aan de slag.
Samen aan de slag. (Foto: Aangeleverd)

Er werd menig heg gesnoeid, onkruid gewied, grasgemaaid en paden geveegd, voor mensen voor wie het niet zo makkelijk is zelf tuinwerkzaamheden te doen. Veel tuinen zijn mooi opgeknapt en liggen er weer keurig bij. 

LANDSMEER - Een lekker zonnetje en licht windje. Het was heerlijk tuinweer toen het tuinteam van WelzijnWonenPlus aan de slag ging in tuinen in de straatjes achter De Keern. 

Het is leuk om met elkaar deze klus te klaren en daardoor een gezellige dag te hebben en om mensen blij te maken. Het is immers fijn als men weer heerlijk van de tuin kan genieten. 

Voor tuinklussen kan WelzijnWonenPlus altijd helpende handen gebruiken. Heb jij groene vingers en vind je het leuk om mensen te helpen bij het tuinonderhoud? Op deze manier kun je met jouw passie voor tuinieren anderen weer laten genieten van de tuin. Interesse? Neem contact op met het servicepunt van WelzijnWonenPlus, telefoon 020-4822605 (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.30 uur tot 12.30 uur) of stuur een mailtje naar landsmeer@welzijnwonenplus.nl