Intiem concert in Ilper Vermaning

Cultuur
Afbeelding
(Foto: )

DEN ILP - In de Ilper Vermaning is op zondag 11 december ‘Wahine en de reis van Ziele’ te zien. De voorstelling begint om 15.00 uur.

In dit intieme concert, dat tegelijkertijd ook poppenvoorstelling en helende reis is, neemt pop Ziele het publiek mee aan de hand op de menselijke queeste, waarin het draait om verbinding en liefde, maar ook om het ervaren van afscheiding en pijn. Zo ontstaat er een route door verschillende talen, klanken en muziekculturen, langs zelf geschreven en bestaande liederen, die de toehoorders de weg wijst naar binnen. Waar Ziele ontdekt wie zij is en ons herinnert aan wie wij zijn.

De voorstelling duurt ongeveer tachtig minuten. Er is geen pauze, maar na afloop is er wel gelegenheid voor een kopje thee en ene ontmoeting met de spelers. Hoewel deze voorstelling niet speciaal gemaakt is voor kinderen, zijn zij wel welkom (vanaf  tien jaar). Ze zullen misschien niet alles begrijpen, maar Ziele’s reis wel intuïtief kunnen meevoelen. Houd wel rekening met de lengte van de voorstelling. 

De entreeprijzen zijn afgestemd op de intentie en portemonnee van het publiek. Gedragen: € 18,00, Evenwicht: € 22,00, Overvloed: € 26,00 (kinderen tot zestien jaar: € 14,00).

Reserveren: welkom@duowahine.nl. Graag met vermelding van: naam, telefoonnummer, datum (11 december) en aantal tickets/gewenste soort. Wie reserveert, verbindt u ook aan een betaling. Zie voor meer info www.duowahine.nl