Antiek- en curiosamarkt in Bonifaciuskerk

Nieuws

MEDEMBLIK – In de Bonifaciuskerk in Medemblik wordt zaterdag 5 oktober een grootse antiek- en curiosamarkt gehouden. Prachtige spullen uit grootmoeders tijd, antiek, brocante, curiosa en boeken. Er is voor iedereen iets te vinden.
Vanwege het feit dat de Stichting Bonifaciuskerk bij notariaat geregistreerd staat als goede doel is zij een begunstigde bij nalatenschappen. De commissie Kunst en Cultuur heeft talloze spullen ontvangen. Deze artikelen bieden zij te koop aan. Kandelaars, handwerkspullen, serviesgoed, litho’s, keramiek, glaswerk, oude (kinder)boeken, beelden, schilderijen en sieraden. Het is te veel om op te noemen. Zelfs verzamelaars zullen hier versteld van staan. De spullen zijn relatief goedkoop, want er wordt uitsluitend gewerkt met vrijwilligers.
Iedereen is tussen 10.00 en 17.00 uur welkom. In de foyer is een enorme boekenmarkt, het voorportaal is ingericht als snuffelmarkt en in de Noordbeuk kunnen bezoekers bij een groot aantal kramen terecht voor mooie spulletjes. Tevens vindt er een verloting plaats. De opbrengst van de markt komt volledig ten gunste van de restauratie van de Bonifaciuskerk. De toegang voor volwassenen is € 2,-, inclusief een kopje koffie of thee.