Inloopavond voor nieuwe vrijwilligers bij Oorlogsmuseum Medemblik

Nieuws
De avond begint met een kopje koffie/thee en oorlogsgebak, gevolgd door een introductie over het museum en wat zij doen.
De avond begint met een kopje koffie/thee en oorlogsgebak, gevolgd door een introductie over het museum en wat zij doen. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Ben jij op zoek naar een leuke en zinvolle manier om iets te doen voor de maatschappij? Kom dan naar de vrijblijvende inloopavond voor nieuwe vrijwilligers in Oorlogsmuseum Medemblik op donderdag 4 april. Het enthousiaste vrijwilligersteam staat klaar om je alles te vertellen over het vrijwilligerswerk in het museum.

De avond begint met een kopje koffie/thee en oorlogsgebak, gevolgd door een introductie over het museum en wat zij doen. Daarna is er gelegenheid om het museum te verkennen en meer te leren over de verschillende vrijwilligerstaken. Bij elke activiteit staat een vrijwilliger die jou graag over deze activiteit/taak vertelt. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel en ruimte voor eventuele vragen. 

Kortom, ben jij geïnteresseerd in vrijwilligerswerk of ken je iemand die dat zou willen doen? Kom langs en ontdek de vrijwilligerswereld bij het Oorlogsmuseum Medemblik. Inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur. Locatie: Oorlogsmuseum Medemblik, Zeldenrust 5 in Medemblik.