Topdakkapel en TopHSB slaan eerste paal in Hem

Partnerbijdrage
Marco Dekkers: "In Hem zijn er groeimogelijkheden voor Topdakkapel en TopHSB".
Marco Dekkers: "In Hem zijn er groeimogelijkheden voor Topdakkapel en TopHSB". (Foto: Guillaume Groen)

Meer ruimte én een gunstigere ligging: Topdakkapel en TopHSB verruilen Wieringerwerf voor het Westfriese Hem. De eerste paal ging eind november de grond in van het nieuwe, energieneutrale bedrijfspand van beide bedrijven. In Hem is volop plek om verder te groeien en zo particulieren én ondernemers in de bouw meer ruimte te geven met doordacht prefab maatwerk. 

Directeur Marco Dekkers: “Ons pand in Wieringerwerf is te klein, waardoor we logistiek niet slim kunnen werken. Hem is daarnaast een betere uitvalsbasis voor klanten in Noord-Holland en Flevoland. Het nieuwe pand, 700 m² groot, wordt energieneutraal en krijgt twee bovenloopkranen zodat we bouwwerken goed kunnen verplaatsen. Op het dak komen 104 zonnepanelen en we hebben buffervaten voor opslag van warm water voor de CV. We hopen net voor de bouwvak klaar te zijn”.

Maatwerk voor particulieren en ondernemers

Topdakkapel bouwt prefab dakkapellen op maat en TopHSB levert prefab aanbouwen, opbouwen en dakopstanden, gootrekken en andere onderdelen voor ZZP’ers en grotere bouwers. “Prefab bouwen is vooruitdenken. We verwerken bijvoorbeeld kozijnen en elektra al in de prefab wanden, waardoor je efficiënter bouwt. We ontwerpen alles zelf in overeenstemming met de klant en hebben daarbij korte lijnen. Zo kan ik snel schakelen en mijn afspraken nakomen.”

Strategisch denken

“Veel mensen kiezen nu voor verbouwen, in plaats van verhuizen. Ik denk dan graag mee en ben oplossingsgericht. We bouwen vanuit eigen voorraad. Door materialen meteen te bestellen en levering strategisch te plannen, is alles op voorraad en grijpen we nooit mis. En we hoeven niet steeds onze prijzen aan te passen. Daar profiteren onze klanten weer van!”