Bestuur S.V. Den Hoorn ‘diep geschokt’ om familiedrama Rijswijk

112-nieuws
Groot politieonderzoek op zondag 26 november aan de Lange Dreef in Rijswijk waar het gezin woonde.
Groot politieonderzoek op zondag 26 november aan de Lange Dreef in Rijswijk waar het gezin woonde. (Foto: Regio15)

Afgelopen weekend heeft zich een familiedrama voltrokken in Rijswijk waarbij een 45-jarige vrouw om het leven is gekomen. Uit een email van voetbalvereniging S.V. Den Hoorn blijkt dat het gaat om het gezin van een spelend lid en trainer van de MO17 van deze club. 

In een woning aan de Lange Dreef in Rijswijk vond in de nacht van 25 op 26 november rond 1.00 uur een schietincident plaats. Hierbij is de 45-jarige bewoonster van het huis overleden. Buiten de woning trof de politie de zwaargewonde mannelijke bewoner van het huis aan de Lange Dreef. Hij is aangemerkt als verdachte, maar werd later vrijgelaten uit zijn voorlopige hechtenis omdat hij bij het incident zelf zwaar gewond raakte. 

“Wij zijn als vereniging diep geschokt en zijn direct met betrokken personen bij elkaar gekomen en hebben professionele hulp ingeschakeld”, aldus S.V. Den Hoorn. “Wij zullen het team de komende tijd samen met hulpverleners begeleiden en zo goed mogelijk ondersteunen en helpen bij het verwerken van dit drama.”