De mooiste ronde meubels

Accessoires
Wij hebben de mooiste ronde meubels op een rijtje gezet!
Wij hebben de mooiste ronde meubels op een rijtje gezet! (Foto: Adobe Stock)

Ontdek de mooiste ronde meubels! Waar voorheen strakke en rechthoekige meubels trending waren, nemen ronde vormen in 2022 de overhand. 

Deze trend zal niet snel meer verdwijnen. Het geeft je interieur een verfijnde en zachte uitstraling. Door de ronde vormen met zachte materialen te combineren (denk aan linnen, satijn en wol) creëer je een warm effect. Het palet is ook lichtgekleurd: greige, crème, eikenhout en beige. 

Inspiratie: de mooiste ronde meubels

Verschillende merken hebben prachtige, ronde meubels in het assortiment. Wij hebben de mooiste ronde meubels op een rijtje gezet!

Zin om even helemaal tot rust te komen? Deze ronde hoekbank van Wehkamp Home voldoet aan al je eisen. De neutrale bouclé stof past in elk interieur. De bank komt in twee losse elementen, waardoor je het zowel apart als in één geheel kunt neerzetten.


De Pacha lounge stoel is in trek onder veel woonliefhebbers. Industrieel ontwerper Pierre Paulin creëerde de Pacha-stoel in 1975. De organische vormen zorgen voor comfort én een knusse uitstraling. 

Op zoek naar een fijne poef? Ontdek deze mooie set van Hocker Novio! De poefs kunnen onder elkaar worden geschoven. Handig!

Ronde meubels staan ook mooi in de kinderkamer. Deze leuke kinderstoel van XLBLOOM is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook lekker om in te zitten! 

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!