Stichting Anverdan neemt stokje over in Opmeer

Algemeen
Op een rommelmarkt is van alles te vinden. Wie weet vindt u wat leuks?
Op een rommelmarkt is van alles te vinden. Wie weet vindt u wat leuks? (Foto: Pixabay)

Stichting Anverdan zwaait in het jubileumjaar de scepter en maakt een nieuwe start voor de rommelmarkt. Deze vindt donderdag 13 mei plaats in de Weyver. De deuren staan wijdt open voor koopjesjagers en mensen die door middel van een aankoop Anverdan steunen.

Het jaar goed beginnen? Ruim het huis op en als er spullen zijn voor de rommelmarkt, stuur een e-mail naar rommelmarktopmeer@gmail.com. De koopjes worden dan graag opgehaald. Let op! De spullen moeten wel de moeite waard zijn.

Stichting Anverdan staat voor het ondersteunen van de kwetsbare inwoners van de gemeente Opmeer. Onder meer voor Tour de Heroes, Award +, Gabberweek gezin en kind, Taart voor kids, Award International (Norwich), Zomeracademie, Wensboom en Gunvakantie. Het West-Friese woord Anverdan betekent: we gaan eropuit en dat gaan de deelnemers aan de evenementen doen. “Middels de opbrengst van de rommelmarkt en het werven van fondsen proberen we de activiteiten een steun in de rug te geven”, laat Wiebo Beenen weten. “De lijst is nog niet compleet en we staan open voor nieuwe organisatie. De meer actieve kant van Anverdan tracht middels een programma voor 11 tot en met 17 jarigen een prachtige magazine uit te brengen met een zelfgekozen actief thema. Daar kan de doelgroep zich nog steeds voor opgeven via anverdan2020@gmail.com. De inhoud staat op www.awardopmeer.nl.