Soundos in het BON-theaterin Medemblik

Algemeen
Comedian Soundos El Ahmadi.
Comedian Soundos El Ahmadi. (Foto: aangeleverd)

Soundos komt met haar nieuwe voorstelling Comeback Kid (try-out) op zaterdag 16 oktober in het BON-theater. Het optreden begint om 20.15 uur.

‘You love her or you hate her!’ Maar niemand kan om haar heen. Soundos is een krachtige persoonlijkheid. En daar is ze eindelijk weer: Soundos El Ahmadi: comedian; actrice; covergirl; tafeldame; roastkoningin; luis in de pels van racisten en populisten; dictator van haar eigen Instagram; finalist van Wie is de mol? en Expeditie Robinson. 

De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden; dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven. 

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling Niets te verliezen komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. En geef het maar gewoon toe: ‘You love her!’

Reserveer kaarten

Kaarten voor de voorstelling van Soundos zijn verkrijgbaar via www.bon-theater.nl/tickets 

Een entreekaart kost 15 euro. 

Denk aan het corona-toegangsbewijs. Iedereen houdt zich aan de regels van de Rijksoverheid. Neem de QR code mee en het identiteitsbewijs. Zo genieten bezoekers van een mooie avond in het vernieuwde BON-theater.