‘Scheiding moet je goed regelen’

Nieuws
Advocaat en mediator familierecht Nieke Schreurs
Advocaat en mediator familierecht Nieke Schreurs Foto: Jan van Rijn

ALPHEN A/D RIJN – Het Alphense Berntsen Mulder Advocaten doet ook dit jaar weer mee aan de Dag van de Scheiding. In het kader van deze themadag op 10 september kunnen mensen gratis en vrijblijvend adviesgesprekken voeren met een advocaat familierecht.

“Juist omdat een scheiding zo’n enorme impact heeft, is het van belang goede en deskundige hulp in te schakelen,” weet advocaat en mediator familierecht Nieke Schreurs. “Een scheiding heeft niet alleen grote impact op de scheidende partners, maar ook op eventuele kinderen en overige familie, vrienden, werk, school, noem maar op. Naast deze emotionele component zijn er nog heel veel andere zaken waar je op moet letten. Denk aan de financiële gevolgen, de alimentatie, de gevolgen voor je pensioen, hoe om te gaan met de gezamenlijke woning, de fiscale gevolgen. Hier moet je allemaal goede afspraken over maken en deze goed laten vastleggen. Het is ontzettend belangrijk dat je wordt begeleid door iemand die weet wat ‘ie doet en die de nodige juridische en financiële kennis en ervaring heeft om mensen hier zo optimaal mogelijk mee te kunnen helpen.”

Voor informatie over de Dag van de Scheiding kunt u terecht bij Nieke Schreurs of de afdeling familierecht. Tel. 0172 - 42 71 95.