Dit jaar grootser dan ooit
Dit jaar grootser dan ooit ((Foto: aangeleverd))

Alkmaars Podium onder Boom Festival jubileert

ALKMAAR - Podium onder de Boom Festival viert zondag 14 juli het 10-jarige bestaan. Het Alkmaars festival vindt sinds 2009 jaarlijks plaats en trekt inmiddels zo'n 2.500 bezoekers uit de regio en het land. Met een hart voor pure intieme optredens, die (semi)akoestisch worden uitgevoerd onder de prachtige bomen van Stadspark de Hout is het festival uniek. Kom langs in Cultuurpark de Hout, Alkmaar van 13.00 tot 19.00 uur.

Zap van boom naar boom en ontdek telkens iets nieuws. Tien jaar Podium onder de Boom festival wordt gevierd met een bijzondere line-up. Reken op een veelbelovende mix van regionale en landelijke nieuwe ontdekkingen. Nieuwsgierig? Houd de Facebook en website in de gaten voor het complete programma.

Grootser

Van een funkband onder de Iep, of de vleugel onder de grote Plataan tot aan een Soul trio onder de Kastanje. Muziek voor iedereen. Dit jaar wordt nog een veel groter feest met extra theater, de beste en lekkerste Foodtruck, kunst, een gezellige bar en de gevarieerde markt.

Meer weten: www.podiumonderdeboom.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten