Bij goed weer staat een mooie tocht door de duinen op het programma.
Bij goed weer staat een mooie tocht door de duinen op het programma. ((Foto: aangeleverd))

Op de fiets met Gilde Alkmaar

ALKMAAR - Gilde Alkmaar fietst vrijdag 30 augustus weer en iedere fietsliefhebber kan meedoen. De tocht combineert twee aspecten van de veelzijdige omgeving van Alkmaar.

Als het weer het toelaat wordt een mooie fietstocht door de duinen gemaakt en rijdt de groep door de polder terug naar Alkmaar. Onderweg is bij de Patatoloog in Heemskerk gelegenheid om een broodje te eten.

Duinkaart

De duinen- en polderroute is ongeveer 50 km lang en start om 9.30 uur bij het kantoor van Gilde Alkmaar, Muiderwaard 246-D. Deelname kost 5,00 euro per persoon. Een duinkaart is verplicht.

Aanmelden

Gaarne vooraf aanmelden via telefoonnummer 072-515 4869 of gildealkmaar@hetnet.nl. Dit is niet alleen voor het Gilde van belang, maar ook voor de deelnemers om hen te kunnen informeren als fietstochten onverhoopt niet doorgaan. Meer informatie over het fietsprogramma en meer activiteiten van de vrijwilligersorganisatie Gilde Alkmaar is te vinden op de website www.gildealkmaar.nl en op het Facebook-account www.facebook.com/GildeAlkmaar.
 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten