Pieter van Dijk.
Pieter van Dijk. ((Foto: Frits de Beer))

Laatste zomeravondconcert Grote Kerk

ALKMAAR - Het laatste concert in de serie Zomeravondconcerten wordt woensdag 11 september afgesloten met een verzoekprogramma door organisten Frank van Wijk en stadsorganist Pieter van Dijk. Samen spelen zij traditiegetrouw een verzoekprogramma als afsluiter van de succesvolle reeks.

Het laatste concert in de serie Zomeravondconcerten wordt als vanouds verzorgd door stadsorganist Pieter van Dijk en zijn collega Frank van Wijk. Elk seizoen is er tijdens de concerten de mogelijkheid een persoonlijk verzoek te doen met een orgelwerk dat men graag zou willen beluisteren op één van de twee Alkmaarse orgels. Uit de vele verzoeken selecteren Frank en Pieter een afwisselend en aantrekkelijk programma. Elke keer voor zowel luisteraars als spelers weer spannend welke verzoeken er uit de hoge hoed komen.

Entree

Het laatste zomeravondconcert in de Grote Kerk Alkmaar is woensdag 11 september om 20.15 uur in de Grote Kerk Alkmaar. U Het Zomeravondconcert is voor slechts € 8,50 te bezoeken. CJP-houders en Vrienden Grote Sint Laurenskerk betalen € 7,50 (als Vriend koopt men de kortingskaart aan de deur).

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten