Yvonne Weijers en haar kwartet.
Yvonne Weijers en haar kwartet. ((Foto: Geek Zwetsloot))

Jazz op 301 à met Yvonne Weijers en kwartet

ALKMAAR - De succesvolle serie Jazzconcerten in Waterkant Alkmaar onder de titel Jazz op 301! gaat een nieuw seizoen in. Op deze inmiddels door velen geliefde plek start de concertserie zondag 8 september aanstaande met een concert van vocaliste Yvonne Weijers en haar kwartet.

Deze bijzondere vocaliste heeft voor haar programma 'De zon komt op' bekende Jazz standards voorzien van Nederlandse teksten. Daarnaast zingt ze stukken uit haar latin repertoire. Yvonne wordt voortgestuwd door een geweldige band met pianist Cajan Witmer, gitarist Reinier Voet, bassist Joep Lumey en drummer Maarten Kruijswijk. In een sfeervolle ambiance kunnen belangstellenden genieten van live jazz in de typische informele, gezellige sfeer van Waterkant Alkmaar, Kanaaldijk 301. De aanvang van het concert is 16.00 uur. De entree is vrij. Kijk ook op Facebook.com/waterkantalkmaar

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten