Start verkoop nieuwbouwproject Tuytpark tweede fase

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD – 31 duurzame woningen van het project Tuytpark De Draai in Heerhugowaard gaan vanaf 3 oktober in verkoop. Als startsein voor de verkoop wordt op die dag tussen 17.00 en 20.00 uur in het gemeentehuis van Heerhugowaard een verkoopmanifestatie gehouden. Tuytpark is onderdeel van De Draai, de nieuwe groenrijke wijk, aan de oostzijde van Heerhugowaard.

In Tuytpark verrijzen 31 woningen op kavels van 116 m2 tot 500 m². Er zijn diverse type woningen beschikbaar. Tuytpark dankt zijn naam aan de klassieke tuitgevels die op bijna alle woningen worden geplaatst. Verder krijgt het project een dorps karakter met veel groen en pleintjes en winkeltjes op loopafstand. De woningen worden gesitueerd rondom een binnenterrein met voldoende parkeerplekken voor auto's.

Levensloop woningen

Bijzonder is dat in deze fase, vijf levensloop woningen worden gerealiseerd. Deze woningen worden standaard uitgevoerd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, hebben alle een tuin op het zuiden en grenzen aan een dorpsplein. Duurzaamheid is binnen het project een belangrijk speerpunt. De woningen worden dan ook voorzien van een duurzame installatie met onder meer zonnepanelen en een warmtepomp en uiteraard gasloos opgeleverd. Daarmee worden de woningen energiezuinig verwarmd, gekoeld en voorzien van warm water. Door goede isolatie en drielaagsglas zal het energieverlies van de woningen zeer laag zijn.

Aanmelden

De verkoopmanifestatie wordt georganiseerd door Hoorne Vastgoed Ontwikkeling, M.J. de Nijs Projectontwikkeling en Broekman Makelaars. Inschrijven voor het start verkoop evenement kan via de website van Tuytpark, www.tuytpark.nl.