Zangeres Andrea van Beek.
Zangeres Andrea van Beek. ((Foto: Annelies van der Vegt))

'Duets with Jim' een aangrijpende theatervoorstelling

GROOTSCHERMER - 'Duets with Jim' is een aangrijpende theatervoorstelling, met indringende muziek en ontroerende teksten. Podium onder de Toren vindt het een uitdaging om deze voorstelling in haar programmering op te nemen. Klassieke zangeres Andrea van Beek, moeder van de meervoudig gehandicapte Jim, brengt de theatervoorstelling op zaterdagavond 9 november in de dorpskerk van Grootschermer. Aanvang 20.15 uur.

Het verhaal gaat onder meer over de pijn een kind te krijgen dat zwaar gehandicapt is. Het verhaal van Jim zelf gaat over pure levenslust en overgave. Andrea van Beek nam de geluiden van haar zoon op en vroeg een aantal Nederlandse componisten een duet te schrijven. Ron Ford, Morris Kliphuis, Ga´bor Tarja´n, Jacob ter Veldhuis en Huba de Graafff namen de uitdaging aan. Elke compositie belicht een ander aspect in het leven van Andrea en Jim.

Kaarten voor de voorstelling zijn te verkrijgen via www.podiumonderdetoren.nl. Leden betalen 14,50 euro per entreebewijs, niet-leden betalen 16,50 euro.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten