Kerstwandeling in Alkmaar Noord
Kerstwandeling in Alkmaar Noord ((Foto: Pexels.com))

Tiende kerstwandeling in Alkmaar Noord

ALKMAAR - Een jarenlange traditie wordt voorgezet, een kerstwandeling langs zes verschillende locaties in Alkmaar Noord. Bezocht wordt een levende kerststal in kinderboerderij De Rekere. The Jordan River Singers zingen hun gospelliederen in het scoutinggebouw.

In De Blije Mare is ballet en ook daar wordt een spel gespeeld. Het Verteltheater boeit in de bibliotheek weer met een prachtig kerstverhaal en in de Montessorischool is een voorstelling door een acteur. Er wordt gewandeld door het park de Rekerhout, waar lichtjes de route aangeven. Midwinterhoornblazers begeleiden de wandelaars met hun mystieke geluid. Na afloop is er een kleine kerstmarkt voor goede doelen. De wandeling is een bijzonder gebeuren waar altijd veel belangstelling voor is.

Vrijdag 13 december vanaf 18.30 uur. De wandeling duurt een kleine anderhalf uur. Deelname is gratis, maar graag opgave vooraf middels dekerstwandeling@gmail.com. Deelnemers krijgen dan bericht op welke locatie te starten.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten