't Praethuys team.
't Praethuys team. ((Foto: aangeleverd))

't Praethuys en de Wandel4daagse Alkmaar verlengen samenwerking

ALKMAAR - 't Praethuys, een inloophuis voor mensen met kanker in Alkmaar, is sinds 2017 als officiële goede doel gekoppeld aan de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Wegens tevredenheid van beide partijen is besloten de samenwerking nogmaals drie jaar te verlengen tot en met de editie in 2022. In de afgelopen drie jaar doneerden de wandelaars van de 4-daagse in totaal € 21.428,5.

''We zijn zo blij met de Plus Wandel4daagse Alkmaar! En dat is niet alleen omdat we opnieuw als goed doel in de schijnwerpers worden gezet, maar ook omdat onze vrijwilligers zich altijd graag inzetten voor dit gezellige wandelevenement. We kijken er met z'n allen weer naar uit'', zegt Annelies Hoogland, communicatieadviseur van 't Praethuys.

Geel-rode vlek

't Praethuys Alkmaar is zelf ook goed zichtbaar tijdens het wandelevenement van organisator Le Champion. Jaarlijks worden er stempel- en verzorgingsposten geadopteerd en deelt men vlak voor de finish bloemen uit met een bedanktekst. Ook wandelt de stichting, sinds 2007, mee met een team. Vorig jaar bewoog 't Praethuys, dankzij de kleurrijke shirts, zich vier dagen als een grote geel-rode vlek door Alkmaar en omgeving. Wandelen past goed bij de stichting. Het helpt de gasten fysiek én mentaal. En dat is precies wat de stichting bindt met de Plus Wandel4daagse Alkmaar: samen wandelen waar plezier en persoonlijke topprestaties hand in hand gaan.

Inschrijven

Inschrijven kan voor de 8,5 - 15 - 20 - 25 of 40 km tijdens de veertiende editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar. Zo is er voor iedereen een favoriete afstand. Ook staat er op vrijdag en zaterdag de Halve 4daagse op het programma voor iedereen die maar twee dagen mee kan wandelen, maar toch de 4-daagse sfeer wil proeven. Inschrijven voor deze editie die plaatsvindt van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 juni 2020 is mogelijk via www.pluswandel4daagsealkmaar.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten