Stop met Zoeken van Martijn Engelbregt.
Stop met Zoeken van Martijn Engelbregt. ((Foto: aangeleverd))

Stop met Zoeken van Martijn Engelbregt

ALKMAAR -In de tentoonstellingsruimte van Kunstuitleen Alkmaar werkt Martijn Engelbregt tijdens Kunst in de Maak XII aan schilderingen met tekst. De tekst is pas af als de werkperiode eindigt; wekelijks worden er nieuwe kleuren, woorden, letters, achtergronden, teksten en gedachten op, over en door de oude geschilderd.

De teksten zijn bedoeld om mensen op het juiste been te zetten. Vanuit het spel met de taal op de wand ontstaan er gesprekken met bezoekers over hoe zij zich verhouden tot kunst en wat hen bezighoudt. Bezoekers zijn van harte welkom om mee te schilderen en te reflecteren met nieuwe aanpassingen van aangebrachte teksten zodat het een werk wordt waar potentieel alle Alkmaarders aan kunnen bijdragen.

Circus Engelbregt opent daarnaast haar tijdelijke nomadische extramurale kantoor bij Kunstuitleen Alkmaar. Er zal ruimte zijn voor een aantal Penis Dialogen en diverse andere bijeenkomsten. De expositieruimte wordt ingericht als werkplek waar Martijn samen met collega's van Circus Engelbregt aan lopende projecten zal werken. Bezoekers worden uitgenodigd om aan te schuiven en mee te denken.

De workshop Penis Dialogen is op maandag 27 januari van 19.30 tot 22.00 uur. Wie een penisbezitter is, kan zich opgeven via penis@circusengelbregt.nl (reserveren verplicht). De tentoonstelling Stop met zoeken is nog te zien t/m zondag 9 februari bij Kunstuitleen Alkmaar aan de Bergerweg 1 van maandag t/m vrijdag van 9 tot 17 uur, zaterdag van 12 tot 17 uur en zondag van 14 tot 17 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten