(Foto: aangeleverd)

Auditieweekend Vrij Zijn Theater in Alkmaar

ALKMAAR - Het Vrij Zijn theater brengt dit jaar weer twee 'eigen' producties op de planken. Op 12 juni gaat 'Veel drukte om niets' in première. Dit hilarische stuk van William Shakespeare ( Much ado about nothing) wordt nu herschreven naar een Alkmaarse setting, zoals men van het Vrij Zijn theater gewend is. Onder leiding van de Amsterdamse regisseuse Amber Teterissa, gespecialiseerd in Shakespeare, belooft dit weer een prachtig spektakel te worden inclusief de paarden, die verbonden zijn aan het Vrij Zijn theater.

'De gelaarsde kat' beleeft op 11 december de première. Dit prachtige sprookje wordt de opvolger van de succesvolle Pinokkio productie. Een echte familievoorstelling gespeeld tijdens de kerstperiode, waar de jongste acteurs, ondersteund door volwassenen, ervoor zorgen dat iedereen betoverd wordt door dit prachtige verhaal.

Auditieweekend

Zaterdag 7 maart van 12.00 tot 17.00 uur vinden de audities plaats voor 'Veel drukte om niets'. Dit is voor acteurs van 16 jaar en ouder. Zondag 8 maart van 12.00 tot 17.00 uur worden de audities voor 'de gelaarsde kat' gehouden. Acteurs vanaf 8 jaar oud kunnen zich hiervoor opgeven.

Voor vragen en/of aanmelding mail naar: regieteam@vrijzijntheater.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten