Bordspellen zijn weer helemaal terug.
Bordspellen zijn weer helemaal terug. ((Foto: Rudy Rosman))

Spellenbeurs Mare Nostrum

ALKMAAR - Mare Nostrum vormt zaterdag 22 februari het onderkomen voor een spellenbeurs. De beurs was vorig jaar een groot succes met ruim 300 bezoekers. Daarom is er dit jaar een nog grotere ruimte beschikbaar. Hierdoor zijn er nog veel meer bord- en kaartspellen te spelen. Het doel is om kinderen, jongeren en volwassenen te laten ervaren hoe leuk het is om op een middag of in de avond een spel met elkaar te spelen.

Initiator van de spellenbeurs is Ruben van der Zee. "Vorig jaar was de beurs een groot succes, enorm veel mensen en een gezellige sfeer. De meeste mensen verbleven meer dan drie uur op de beurs om meerdere spellen te spelen. Veel mensen die nog nooit naar zoiets toe waren geweest keken hun ogen uit! Als reactie kregen we ook te horen dat bezoekers nieuwe mensen en clubs hebben leren kennen om nieuwe spellen mee te spelen. Dat is natuurlijk super om te horen en daarvoor organiseren we dit ook. Hopelijk wordt het een jaarlijkse Alkmaarse traditie!"

Meer informatie op www.spellenbeurs alkmaar.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten