Streetjump Alkmaar open voor pubiek!

Partnerbijdrage
Streetjump Alkmaar open voor pubiek! (Foto: aangeleverd)
Streetjump Alkmaar open voor pubiek! (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Streetjump Alkmaar is een modern trampolinepark met zeer veel variatie, en met wel 70 toestellen het grootste park van de regio, het park is op maandag na alle dagen van de week geopend.

Met verschillende arena’s, zoals de air bag, obstacle run, high performance, dunk arena en zelf een groot scherm waar jij je eigen in terug ziet en steeds hogere levels kunt halen, de kids weten niet waar ze moeten beginnen. De vestiging Alkmaar is de 9e in het land verteld mede eigenaar Edwin Groot, en mede eigenaar van de franchise, ook voor bedrijfsuitjes, Vrijgezelle feesten, Free run lessen etc etc is het park zeer geschikt, we krijgen al veel aanvragen van scholen om onze Free run lessen te volgen, en de avond cursussen voor de jeugd vullen ook snel voor de free run cursus waar ze de eerste proefles gratis krijgen om te kijken of het wat voor ze is. tevens bezit streetjump Alkmaar ook nog 2 jeu de Boules banen, leuk om bij een kinderfeestje erbij te boeken.

Wie binnenkomst ziet meteen de gezellige sfeer, de ouders van Hilde en vriendin Sanne zitten ondertussen aan de koffie, ik rij elke dag voor m’n werk naar Beverwijk en zag dit pand herrijzen dus de link met een bezoekje was snel gelegd ondertussen hijgen de meiden aan t tafeltje en nemen snel een paar slokken van hun limonade, Sanne meldt ons nog snel even dat ze volgende week weer wil, om nog meer trucjes te leren van de jump master die op het dek staat, om daarna weer snel de trampolines op te zoeken. Kijk voor meer informatie op de website van streetjump Alkmaar: www.streetjump.eu .

Afbeelding
Afbeelding