Nagelstudio De Vest onderdeel van protestactie

Algemeen
Luuk Ransijn.
Luuk Ransijn. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Theater De Vest is woensdag 19 januari een van de veertig theaters die meedoet aan de landelijke actie ‘Kapsalon Theater’, een landelijke actie op initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge. De Grote Zaal wordt voor één dag omgetoverd tot nagelstudio. In de verbouwde zaal zijn deze dag vanaf 14.00 uur optredens Luuk Ransijn (cabaret), Mart Hillen (gitaarvirtuoos) en Lonneke Dort (cabaret).




Cabaretiers Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries zijn er gewoonweg klaar mee dat de culturele sector steeds op de laatste plaats komt wanneer het gaat om coronamaatregelen. Geen schreeuwerige spandoeken en luidruchtige demonstraties, maar creativiteit. Aan de actie ‘Kapsalon Theater’ doen maar liefst 40 theaters uit het hele land mee. Klanten genieten zo, naast een welverdiende knipbeurt of beautybehandeling, van al het moois wat het theater te bieden heeft.

Hoe werkt het?

Reserveer een gratis ticket via www.taqatheaterdevest.nl. De nagelstudio is vanaf 14.00 uur slechts een uur geopend, dus houd er rekening mee dat je misschien niet aan de beurt komt, maar in de wachtrij genieten bezoekers evengoed van de optredens. Toegang is uitsluitend mogelijk op vertoon van een QR-code met ID-bewijs. De zaal wordt gevuld op basis van de anderhalve meter maatregel en het dragen van een mondkapje is verplicht. Er zijn slechts 50 plaatsen
beschikbaar.