Waylon ook aanwezig op Kaaspop.
Waylon ook aanwezig op Kaaspop. ((Foto: aangeleverd))

Gewéldige line-up KaasPop Alkmaar!

ALKMAAR - "Naast de al bestaande evenementen als 'Ontzettend Alkmaar' en 'Alkmaar SMULT' presenteren we met nieuwe partners onder de noemer 'Alkmaar Entertainment' een gloednieuwe happening: de eerste editie van KaasPop Alkmaar. We willen dit evenement zowel voor de bezoekers als artiesten meteen goed neerzetten, zodat het jaarlijks terugkeert op de Alkmaarse agenda", zegt een van de organisatoren Martijn Vree. Aan de line-up zal het niet liggen...

KaasPop Alkmaar wordt in aanloop naar Pasen op zaterdag 20 april van 14.00 uur tot 22.30 uur georganiseerd op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar. In een grote circustent treden de volgende nationaal bekende artiesten en bands op: Jett Rebel, Waylon, Wulf, Navarone en Wild Romance. Deze worden aangevuld met regionale bands als Sway (Haarlem), Charmless I (Alkmaar) en Uncle Harry's Punch (Bergen).

Countdown Café

"Het wordt een geweldige pop-rockshow in een combinatie van nationaal 'geweld' en regionale bands, dus er zit altijd wel iets voor de bezoekers tussen. Als presentator tussen de optredens hebben we Kees Baars van Countdown Café bereid gevonden. Hij vult de korte pauzes tussen de optredens door met muziek. In de megatent worden twee podia tegenover elkaar opgesteld, dus als het ene optreden afgelopen is, hoef je je alleen maar om te draaien om het volgende te zien. Voeg daar een super de luxe geluidsinstallatie en dito lichtshow aan toe en het wordt echt genieten!", vervolgt een enthousiaste Martijn.

Inwendige trek

Beide dagen zorgt Alkmaar SMULT voor de inwendige trek. Leuke foodtrucks met een diversiteit aan eten staan opgesteld zodat niemand iets te kort komt. Ook zijn er lockers aanwezig. Martijn: "Over het weer hoeft niemand in te zitten, want in de geweldige circustent sta sta je altijd droog en gezellig!" Kaarten voor KaasPop Alkmaar kosten €39,50 per stuk.

Victorious Alkmaar

De echte dance-fanaten komen zondag 21 april volledig aan hun trekken met Victorious Alkmaar. Martijn: "We gebruiken de hele entourage de dag erna met dit fantastische dance-festival vanaf 15.00 uur. De volgende nationaal en internationaal bekende dj's zijn aan onze geweldige line-up toegevoegd: Sidney Samson, La Fuente, Freddy Moreira, Darkraver, Ruben Vitalis, Erick E en Roog. Zij worden bijgestaan door MC Haits en MC Iceman, dus ook weer een line-up om trots op te zijn!" Deze dag wordt om 22.30 uur afgesloten zodat iedereen weer fris en fruitig aan het paasontbijt kan aanschuiven op de vrije maandag. Kaarten voor Victorious Alkmaar kosten €24,50 p.p.

Voor informatie en tickets: www.kaaspopalkmaar.nl en victoriousalkmaar.nl. Check ook de social mediakanalen via FaceBook en Instagram.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten