Only for men in de tweede grote formule die in winkelcentrum Ringers komt.
Only for men in de tweede grote formule die in winkelcentrum Ringers komt. ((Foto: (Impressie: archief)))

Tweede 'grote jongen' voor Ringers Winkelcentrum

ALKMAAR - Winkelformule Only for men komt naar Alkmaar. Met een indrukwekkend vloeroppervlak van 1500 m2 krijgt Ringers Winkelcentrum er een tweede 'grote jongen' bij. Eerder werd bekend dat speelgoedreus ToyChamp een evengrote winkelunit in het nieuwe winkelcentrum krijgt.

Only for Men is een winkelformule waar alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer te vinden is. De formule heeft vijftien grote winkels in Nederland en een webshop. In september wordt de zestiende winkel in Almere geopend en de Alkmaarse winkel is de zeventiende vestiging die medio oktober haar deuren opent.

Metamorfose

Het winkelcentrum - dat vroeger Noorder Arcade heette - is onderdeel van een groter ontwikkelingsgebied. Zo wordt de oude Ringers chocoladefabriek in ere hersteld, worden er woningen naast en achter de fabriek gebouwd en krijgt het complete buitengebied een metamorfose.

Drie spelers

In het gebied rond Ringers zijn drie spelers actief. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM ontwikkelt het winkelcentrum, Ten Brinke Vastgoedontwikkelingen herontwikkelt de fabriek en het gebied eromheen staat op naam van gebiedsontwikkelaar BPD. De drie partijen trekken gezamenlijk op om het gebied te ontwikkelen. In de fabriek komen diverse restaurants en een foodhal van 1500 vierkante meter op de begane grond. Op de bovenliggende etages komen appartementen.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Via de wekelijkse nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alles wat er in Alkmaar gebeurt, leuke evenementen en diverse winacties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een weekendje weg!

De Rodi Alkmaar nieuwsbrief:

* verplicht veld

Meer berichten