Er is van alles te doen tijdens de zomervakantie.
Er is van alles te doen tijdens de zomervakantie. ((Foto: aangeleverd))

De leukste natuuruitstapjes tijdens de vakantie

ALKMAAR - Is het zo'n dag dat de kinderen zich vervelen in de vakantie? Geen nood, op www.natuurgidsalkmaar.nl staan allerlei ideeën voor leuke uitstapjes in Alkmaar en omgeving. En of het nu mooi of slecht weer is, een dagje naar buiten is altijd lekker. Het aanbod is zeer divers.

Kinderen kunnen op zoek naar waterbeestjes in de Oudorperhout, leren overleven in de Schoorlse Duinen, knutselen bij de Stadsboerderij en op zoek naar duinschat. Ga mee korren op het strand met IVN-gidsen of zoek wadpieren tijdens een excursie op het Wad; altijd een hele belevenis.

Volwassenen

Ook voor volwassenen zijn er mooie natuurwandelingen in de omgeving. Op de website van Natuurgids Alkmaar staan alle data, tijden en prijzen vermeld. Daar is ook te vinden of en waar belangstellenden zich aan moeten melden voor een activiteit. De kalender wordt vrijwel dagelijks aangevuld met nieuwe activiteiten. Natuurgids Alkmaar is een online platform waarop natuur- en milieuorganisaties uit Alkmaar en de directe omgeving hun educatieve activiteiten aanbieden aan scholen en particulieren in Alkmaar.

www.natuurgidsalkmaar.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten