Signeersessie Hoezo Down?

  Cultuur
Cover boek Hoezo Down?
Cover boek Hoezo Down? (Deesi Groot)

ALKMAAR - Jasper en Daan Verputten signeren zaterdag 6 juli vanaf 15.00 uur het boek Hoezo Down? bij Brownies & downieS in Alkmaar. Het boek waar zo lang aan is gewerkt en dat zo'n mooi inkijkje geeft in het liefdevolle leven van Stella en Jasper en hun hartveroverende zoon Daan. De opbrengst van het boek gaat naar Stichting Wonen bij Anders. Ben jij er bij?

Over het boek: Vooroordelen, we hebben ze allemaal. Zo ook de ouders van Daan. Maar wat zaten ze er naast. Vader Jasper van Putten schrijft in deze verzameling veelgelezen verhalen over wat hij heeft geleerd van de ontwapende houding en het handelen van zijn hartveroverende zoon. Daan stapt overal op af en zijn geweldige humor, bedoeld of onbedoeld, tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. Het steeds weer ontdekken wat Daan wel of niet begrijpt is een indrukwekkende reis waar zijn moeder Stella en vader Jasper zoveel van leren. Ze gaan met hem mee, houden zijn hand vast, springen ervoor als het nodig is en helpen hem alhoewel Daan dat steeds vaker niet wil. Nu Jasper ziek is en Daan de rolstoel duwt en vraagt of hij iets voor zijn vader kan doen, raakt dat je echt in je hart. Deze rolverdeling bedenk je van tevoren niet.

Meer informatie op www.hoezodown.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten