Greeuw Airconditioning stunt met kortingsactie

Partnerbijdrage
Vorige week zat er in diverse weekbladen al een kortingscoupon van honderd euro en deze actie zal nog tweemaal worden herhaald in september en oktober.
Vorige week zat er in diverse weekbladen al een kortingscoupon van honderd euro en deze actie zal nog tweemaal worden herhaald in september en oktober. (Foto: Aangeleverd)

ALKMAAR - Greeuw Airconditioning start deze maand met een bijzondere kortingsactie op alle modellen airco`s voor de slaap- en/of woonkamer, kantoren en bedrijfsruimtes. Vorige week zat er in diverse weekbladen al een kortingscoupon van honderd euro en deze actie zal nog tweemaal worden herhaald in september en oktober.

''Wij staan al bekend om onze scherpe prijs-kwaliteitverhouding en doen daar graag, met het najaar in aantocht, een schepje bovenop voor nieuwe klanten in onze regio'', licht bedrijfsleider Thomas van Elst toe. "Waar wij voorheen door heel Nederland en België actief waren zien we nu, door een enorme toename in de vraag naar airco`s, kans ons meer te richten op de eigen regio Noord-Holland. Mede daarom kunnen wij deze kortingen realiseren. Het voordeel van een nog meer regionale binding is een nóg betere service voor onze klanten en nóg scherpere prijzen. Airconditioning wordt steeds meer de standaard in huis door de betaalbaarheid en het feit dat je er ook mee kunt verwarmen. Met die laatste optie is er de mogelijkheid een sterke afname van het gebruik van gas te realiseren." 

De kortingscoupon kan tot en met eind oktober 2019 worden ingewisseld in de showroom op de Egelskoog 8 of bij installatie. Greeuw Airconditioning is te vinden aan de Egelskoog 8 in Alkmaar. Meer weten? Bel 072-2100330 of mail naar info@greeuw.nl.