(Foto: aangeleverd)

Extra auditieronde in Alkmaar voor Mamma, wie zijn The Beatles?

ALKMAAR - Beatles on stage zoekt jong talent voor nieuwe theaterproductie 'Mamma, wie zijn The Beatles?' Het muziektheaterstuk wordt donderdag 21 mei 2020 uitgevoerd in TAQA Theater de Vest. Zaterdag 9 november vindt een extra auditieronde plaats!

In 2020 is het precies vijftig jaar geleden dat de legendarische muziekgroep The Beatles uit elkaar ging. Genoeg reden voor het Beatles Museum en Stichting Beatles on stage om de handen ineen te slaan en de onuitwisbare invloed die The Beatles hebben gehad op de geschiedenis van de popmuziek ten tonele te brengen met: 'Mamma, wie zijn The Beatles?'. Een uitgelezen kans om jongeren kennis te laten maken met wat deze band wereldberoemd heeft gemaakt. Het script wordt geschreven door Peter Lusse.

Monoloog

Beatles on stage is voor de productie op zoek naar 20 jongeren in de leeftijd van 16-25 jaar die ervaring hebben met zang, spel of een instrument bespelen. Vier spelers/muzikanten zullen de hoofdrollen vervullen, de overige spelers/muzikanten krijgen een van de vele bijrollen of worden onderdeel van de band. De repetities vinden wekelijks op dinsdagavond plaats in Alkmaar. De contributie bedraagt € 300. De auditie vindt plaats op zaterdag 9 november in Alkmaar en de repetities gaan begin november van start. Voor de auditie wordt gevraagd een nummer (couplet en refrein) van The Beatles en een korte monoloog in te studeren.

Heb jij je altijd al verenigd gevoeld met The Beatles, lijkt het je te gek om onderdeel uit te maken van deze nieuwste theaterproductie, wekelijkse theaterlessen te volgen en uiteindelijk op te mogen treden in TAQA Theater de Vest? Stuur dan vóór vrijdag 25 oktober een e-mail met jouw NAW-gegevens en ervaring en naar auditie@beatlesonstage.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten