Bedrijf in Beeld

Nominaties voor Bosman Haar & Make-up

  Bedrijf in Beeld
Tweemaal een nominatie.
Tweemaal een nominatie. ((Foto: aangeleverd))

ALKMAAR - De genomineerden van de 28e editie van de Coiffure Award zijn bekend. Afgelopen week zijn de genomineerden van de grootste en meest toonaangevende kappersprijs van Nederland geïnformeerd dat hun inzending is geselecteerd door een gerenommeerde nationale en internationale jury. Zo kregen Barry Bosman en Marleen Bosman van Bosman Haar & Make-up Alkmaar ook bericht dat Barry Bosman is genomineerd voor de Pers Award en Marleen Bosman voor Heren regio Noord.

Sinds 1996 is Barry Bosman werkzaam in de salon. In datzelfde jaar werd hij Nederlands Kampioen dameskapper. Barry volgde in de jaren daarna tot op de dag van vandaag vele trainingen in onder andere Los Angeles, Parijs en Amsterdam. Geheel volgens plan betrok zijn zus Marleen in 2000 ook het pand, samen namen zij Bosman Haar en Make-up over van hun ouders. Marleen Bosman gaf trainingen bij bekende kappers als topstyliste en volgde deze zelf ook in Los Angeles. Haar ervaring op het gebied van visagie zorgde ervoor dat ze werd gevraagd voor het Sebastian Artistic Team. Twee keer per jaar vertrok ze voor een update naar het buitenland om zo alle nieuwe concepten door te kunnen geven aan de Sebastian kappers van Nederland. Marleen is inmiddels zelf actief in het begeleiden en trainen van nieuwe educators én vertaalt nieuwe trends naar de salons.

Zowel de Nederlandse als de Engelse jury was vol lof over de inzendingen van dit jaar. Angelo Seminara (meervoudig British Hairdresser of the Year): "Ik heb de eer om in verschillende landen te jureren bij de Hairdressing Awards, waardoor ik het niveau onderling goed kan vergelijken. De kwaliteit van de Nederlandse haarcollecties is ontzettend hoog. Wat mij betreft speelt Nederland samen met de UK en Australië internationaal op het hoogste niveau mee."

Meer berichten