ABK Dag van het Autogas

Partnerbijdrage
Kom woensdag 4 november langs bij ABK Autogas in Alkmaar.
Kom woensdag 4 november langs bij ABK Autogas in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Kom woensdag 4 november langs bij ABK Autogas in Alkmaar of bel voor een afspraak en laat u informeren wat de voordelen en mogelijkheden voor u zijn. In de maand november kunt u daarbij gebruik maken van een extra korting. Ter plaatse zullen we eenvoudig voor u berekenen wat het prijsvoordeel van LPG kan zijn t.o.v. benzine of diesel tanken.

Ook voor € 71,89 120 liter tanken? (20/10/02) Het prijsverschil tussen LPG en benzine is nu ruim een € 1,00 per liter! Per tankbeurt kan dit dus aardig oplopen. In Nederland kan op ca. 1300 punten LPG worden getankt. Ook in het buitenland is LPG goed verkrijgbaar tegen ongeveer dezelfde lage prijs als in Nederland.

Schonere wereld

LPG is een veel schonere brandstof dan benzine en diesel! Overstappen op LPG is dan ook aanzienlijk goedkoper dan de aanschaf van een elektrische auto. Er is op deze dag en op afspraak een technisch medewerker in het garagebedrijf aanwezig, die nadere uitleg kan geven. ABK Autogas is al 30 jaar gespecialiseerd in gasinstallaties inbouwen voor auto’s. Wilt u een afspraak maken op een andere dag dan is dat ook altijd mogelijk. We zijn goed en netjes georganiseerd en open voor bezoekers volgens alle richtlijnen. Eén of meerdere auto’s met een LPG-installatie zijn bij ons te bezichtigen. Hierin kan worden bekeken hoe de installatie geplaatst wordt, zonder dat een deel van de bagageruimte hiervoor nodig is. Waarom nog wachten, gas erop.

Actie

Maak in de maand november gebruik van een éénmalige kortingsactie en bespaar € 200,00 op een LPG-installatie. Een mooi extra voordeel naast de besparing van vele euro’s per jaar. Bereken zelf wat u per jaar kunt besparen met LPG/Autogas via autogas.nl/je-besparing/ en kom langs of bel voor een afspraak 072 - 5200700.
Voor elke bezoeker ligt er ook een voucher klaar voor een gratis wintercheck van uw auto!

ABK Autogas is de specialist van gasinstallaties voor auto’s. Adres: Hamsterkoog 1 Alkmaar, 072 – 520 0700, www.abk-autogas.nl.