Chinees restaurant Panda.
Chinees restaurant Panda. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Juli is actiemaand bij Chinees Restaurant Panda

  BiB

HEERHUGOWAARD - Chinees Specialiteiten Restaurant Panda aan de Hasselaarsweg 2 is inmiddels een vaste waarde in Heerhugowaard en omstreken. Niet alleen vanwege de grote keuze in authentieke Chineese en Indische gerechten, maar ook vanwege de snelle afhaalservice die het restaurant haar klanten biedt. Voor het meenemen van gerechten is Panda speciaal ingericht.

Eigenaar de heer Jiang is een gepassioneerd kok die op zijn achttiende een carrière in Nederland startte. Hij gaf de Chinese keuken een nieuwe draai én een verrijking in smaken. Vele liefhebbers van de Chinees/Indische keuken weten zijn kookkunsten op waarde in te schatten en proeven de liefde voor het koken erin terug. De menukaart biedt een ruime keuze uit allerhande specialiteiten en ook op het gebied van catering is restaurant Panda en goede keuze.

Juli actiemaand

In de maand juli kan nog voordeliger worden genoten van de specialiteiten die de heer Jiang en zijn keukenbrigade de gasten maar wat graag voorschotelt. Bij het afhalen of dineren in het restaurant wordt namelijk in de komende zomermaand maar liefst 15% korting gegeven op de rekening wanneer deze hoger is dan €20,-. Dat is dubbelop genieten geblazen!

Meer informatie

Voor reserveringen en afhaalbestellingen is Panda dagelijks telefonisch bereikbaar binnen de openingstijden, van 12.00 tot 22.00 uur. Geïnteresseerd in de cateringmogelijkheden? Bel of mail gerust voor bestellingen en vragen. 072-5713466. Zie ook: www.chineesrestaurantpanda.nl

Meer berichten