'Marktkooplui en foodtrucks-koks hebben er zin in' - Uitgebreide jaarmarkt tijdens Gondelvaart Koedijk

  Nieuws
De foodtrucks staan langs de Kanaaldijk. (Foto: aangeleverd)
De foodtrucks staan langs de Kanaaldijk. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

KOEDIJK - Voor en tijdens de jaarlijkse Gondelvaart in Koedijk kunnen bezoekers zaterdag 18 augustus ook terecht bij de uitgebreide jaarmarkt met vijftig kramen met onder meer kinderkleding, kunst, sieraden en streekproducten. Daarnaast worden er langs het kanaal op vijf plaatsen foodpleintjes ingericht met foodtrucks, waar bezoekers van allerlei lekkernijen kunnen genieten in afwachting van de gondels.

De organisatie van de jaarmarkt ligt sinds vorig jaar in handen van Hondsbossche Markten, die ook verantwoordelijk is voor diverse andere markten en braderieën in onder meer Schoorl en Groet. Jan van Assem, van Hondsbossche Markten: “We willen er een echt gezellige braderie-markt van maken met veel variatie in kramen. Onze eerste jaarmarkt vorig jaar, viel ietwat in het water. Maar ondanks de regen was de opkomst toch goed. De weerberichten voor deze 18e augustus zijn goed en samen met de marktkooplui en foodtrucks-koks hebben we er weer enorm veel zin in.”

Barista

De kramen van de jaarmarkt staan opgesteld langs de Zonneweid en Saskestraat en start om 16.00 uur. De foodtrucks langs de Kanaaldijk openen vanaf 17.00 uur. De Gondelvaart start om 21.00 uur. Voldoende tijd om lekker te struinen op de markt, een vorkje te prikken of kopje barista-koffie te nemen. Toegang tot de jaarmarkt is gratis. Op de Facebook-pagina’s van Jaarmarkt Gondelvaart Koedijk en Hondsbossche Markten worden verschillende kraamhouders voorgesteld.

Meer berichten