Tennis voor de allerkleinsten bij TVTA

Algemeen

Kinderen van 4 tot en met 6 jaar oud kunnen bij Tennisvereniging Ter Aar terecht voor de cursus Tenniskids Blauw. Dit is de allereerste fase van het tennissen. De kinderen maken spelenderwijs kennis met de basis van tennis en met de tennisvereniging.

TER AAR – Met verschillende eenvoudige en speelse oefeningen ontwikkelen de kinderen hun eerste bal- en racketvaardigheden, waarbij plezier centraal staat. De oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op hun leeftijd.

Tenniskids Blauw bestaat uit twaalf lessen. De lessen zijn vormgegeven aan de hand van vier thema’s: dierentuin, ridders en prinsessen, circus en op vakantie. De begeleiding is professioneel. Tennisleraar van TVTA, Mario den Blanken, volgde speciaal voor deze cursus de workshop ‘Tenniskids Blauw’. De kinderen die de Tenniskids Blauw-cursus hebben doorlopen, ontvangen een diploma.

Bij TVTA is een eerste groep gestart, een tweede groep volgt spoedig en is er ruimte voor nieuwe groepen. De nieuwe Blauwe Kids-leden betalen een aangepaste contributie van 70 euro waarvoor ze twaalf lessen krijgen.

Inschrijven kan op www.tvteraar.nl/tenniskids_blauw, hier is een inschrijfformulier te vinden.