Bloemenroute in het Zwarte Pad gebied

Algemeen
Zaterdag 26 juni kunt u vele mooie bloemen aanschouwen.
Zaterdag 26 juni kunt u vele mooie bloemen aanschouwen. (Foto: Corry Dierdorp )

IVN/Vrienden van het Heempad houden op zaterdag 26 juni een excursie langs de ‘Bloemenroute’ in Boskoop. Deze route gaat vanaf Kinderboerderij De Contactweide aan de Snijdelwijklaan 6 in Boskoop langs de Linnaeuskade, het Heempad, Zwarte Pad, Schoolakkerbos, de Bijenidylle en het Bloemenveld Snijdelwijk.

Boskoop/Alphen- Onderweg is goed te zien hoe samenwerking tussen de gemeente (bermbeheer) en IVN/Vrienden van het Heempad een prachtig resultaat heeft opgeleverd. De starttijd en -plaats zijn 10.00 uur op het parkeerterrein bij Kinderboerderij De Contactweide. De excursie duurt ongeveer twee uur, staat voor iedereen open en is gratis.

RIVM-richtlijnen

De RIVM-richtlijnen worden gevolgd. Daarom is het aantal deelnemers beperkt en aanmelden verplicht. Bij gezondheidsklachten van de deelnemer of van zijn/haar huisgenoot/huisgenoten, evenals bij het in contact geweest zijn met een corona-besmet persoon, is afmelding verplicht. Voor aan- of afmelden, bel of e-mail Hans van Dam, 0172-214775 of janny@countrygazette.nl