Steksoos voor ouderen in Boskoop

Nieuws
Spelletjes spelen staat centraal tijdens deze middag.
Spelletjes spelen staat centraal tijdens deze middag. Foto: Archief

BOSKOOP- Kerkelijk Centrum de Strek opent na ruim anderhalf jaar de deuren voor een steksoos. Vanaf 4 november kunnen ouderen in Boskoop elke donderdagmiddag van 14:15 tot 16:30 uur gezellig bij elkaar komen, volgens de organisatie. Tijdens de activiteit kunnen er veel spelletjes worden gespeeld. 

“Er kan worden geklaverjast, gesjoeld en gerummikubt. Ook is er een mogelijkheid om te bridgen. Hoewel de soos geen bridgeclub is, zou het fijn zijn om nieuwe mensen te ontvangen, die graag een middag gezellig willen bridgen”, meent de organisatie. Bridge valt onder de denksporten, zoals schaken en go, en niet onder de kansspelen. Vervoer naar het centrum kan eventueel worden geregeld voor wie daar behoefte aan heeft.

Meer informatie

Het centrum is gevestigd aan de Puttelaan 148 in Boskoop. De kosten per middag zijn 1,50 euro en de kosten voor vervoer zijn ook 1,50 euro. Voor toegang is er een coronatoegangsbewijs nodig. U kunt zich aanmelden door naar 017-2215425 te bellen of u kunt mailen naar cenavermeij@xs4all.nl