Winterkaravaan gaat door! Theaterexpeditie verplaatst naar overdag

Algemeen
Karavaan, buitengewoon theater op locatie.
Karavaan, buitengewoon theater op locatie. (Foto: Emil de Jong)

REGIO - De Winterkaravaan gaat door! Op 23 en 27 tot en met 30 december brengt Karavaan een ochtend- en middageditie van de Winterkaravaan in plaats van een avond. De succesvolle ingrediënten: drie nieuwe voorstellingen van jonge makers, een expeditie, stamppot en bier, blijven hetzelfde. Tussen kerst en oud en nieuw ontvangt Karavaan het publiek in het dorp Schermerhorn.

Laat je dus verwarmen door de houtkachel, struin met Karavaan door het dorp, drink glühwein en kom eten aan lange tafels in de prachtige Grote Kerk in Schermerhorn. Maar bovenal: geniet van theaterpareltjes van jonge theatermakers! Zij geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan, dat gaat over maakbaarheid. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en vier het einde van het jaar op een bijzondere manier.

Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie door het dorp Schermerhorn. Op unieke plekken zie je in een carrousel de drie verschillende korte voorstellingen en zijn heerlijk winters eten en drinken onderdeel van je ochtend of middag.

Tickets

De Winterkaravaan bezoek je maandag 27, dinsdag 28, woensdag 29 of donderdag 30 december. Je kunt per dag kiezen uit twee tijdstippen: van 10.30 tot 14.00 uur of van 13.30 tot 17.00 uur. Kosten € 39,50 per persoon (inclusief winters eten en drinken). Vrienden van Karavaan betalen € 37,- en jongeren tussen de 16 en 30 jaar € 24,50. De voorpremière is vrijdag 23 december om 13.30 en is € 2,50 goedkoper.

Informatie en tickets vind je op karavaan.nl.